30.4.2016 Rohálovská 50ka

11.05.2016 21:53
Rohálovská 50ka = jarní srdcovka
 
Na start 7. ročníku se postavila další hollywoodská hvězda James Bond 007, která startovala v první linii, kde jinde. A záda mu kryl Rocky, schován uprostřed startovního pole.
 
 
Závod, pořadatele, organizátory lze jen chválit. Každý rok je lepší a lepší a jsem zvědav, kde jsou hranice nápadů a inovací pořadatelů. Kolo pro život a i ostatní seriály MTB by měly povinně na zaučení zamířit poslední dubnovou sobotu právě do Prusinovic.
 
Reklamní upoutávku pro kamarády a spřátelený tým Vesani.cz jsem splnil :­), tento rok dokonce zaplatili tomu nahoře za počasí a suchou trať.
 
Toť výkony pořadatelů, nyní výkony PUNKáčů.
 
Na start se postavili tři naši závodníci Roman,Tomáš a Jana. Není to náhodou počet k přihlášení do soutěže týmů pane řediteli? „Chybička se vloudila, příští rok to napravíme a pan předseda na to dohlédne!“ Já a Tomáš jsme cítili formu v nohách a ambice na dobrý výkon, proto jsme od pořadatelů dostali volný vstup do koridoru pro první stovku startujících.Tempo po startu tomu taky odpovídalo a po ujetých prvních 10km jsem byl skoro utavený. Následujících 5km jsem musel svou tepovku i tempo optimalizovat = menší krizovka :­) 
Zbylé km do cíle jsem proletěl již bez výraznějšího zaváhání a krize ve svém tempu až k novému PUNK rekordu. Tomáš si šáhl na dno svých sil, sžíval se s novým kolem v závodním tempu a i tak zajel krásný čas. Jana si udržela svou rekordní formu z Chřibské 50ky, zajela svůj osobák, takže opět měníme PUNK rekord. Jen tak dál.
Jana si ještě zasloužila za páteční a sobotní výpomoc u prezentace závodu poděkování od pořadatelů.
Roman Měchura
 
Výsledky:
 
1.        Rauchfuss Marek    1:43:15
108.    Pospíšilová Radka    2:12:08
159.    Měchura Roman     2:18:14 
304.    Sichálek Tomáš     2:36:06 
485.    Sucháčková Jana     3:02:07 
 
V soutěží týmů po sečtení časů,cca 7:56, bychom se umístily na 20.místě!
 
A pro zajímavost, tým Vesani.cz s hvězdným obsazením James Bond a Rocky, zajeli čas 8:23.

Kontakt

PUNK Tým Praha 6
Česká republika
mechura.zs@atlas.cz