3.9.2016 Krkonošská 70

06.12.2016 21:46

Letošní ročník jsme pojali víkendově. Do penzionu Adrie v Janských lázních jsme dorazili již v pátek večer ve složení Roman, Tomáš, Jirka + Bertík, Zuzka, Dorotka a babička Jarmila. 

Po povinném přivítání a prohřátí organismu domácí slivovicí jsme ulehli a šetřili síly na sobotní start. 

Ráno jsme se probudili do teplého a slunečného dne - neskutečné počasí na tuto roční dobu! Krátký rukáv a kraťasy byly naprosto dostačující. 

Po startu jsme ve svižném tempu začali z Janských Lázní stoupat na Černou horu. Tomáš s Romanem byli evidentně ve formě a já po prodělané a nedoléčené viróze jsem byl rád, že za nimi visím. Postupem času se můj stav lepšil a zhruba na 50. km jsem dostal druhý dech a konečně se odhodlal také ke střídání a potáhnutí tempa. Do cíle jsme přijížděli spokojeni z dobře odvedené práce v rekordním čase - náš dosavadní nejlepší výkon jsme pokořili o plných 43 s!

Závodu se zúčastnila také naše omladina - Bertík. Na kopcovité trati se i přes technické problémy s přesmykačem držel na medailové pozici až do poslední zatáčky před cílem... Tam udělal technickou chybu a pádem se připravil o medaili. Přesto je celkové 4. místo velkým úspěchem!

Na neděli jsme se rozdělili na pánskou a dámskou jízdu. Pánové (Jirka, Roman, Tomáš a Bertík) jeli trénovat do blízkého bike parku v Trutnově. 

Po úvodním rozjetí na jednodušším singletreku jsme se ve finále vrhli i na "červenou" trasu a parádně jsme si to užívali. Zejména Bertík udivoval daleko zkušenější bikery svou vytříbenou technikou... ;o)

Jirka

Výsledky 70 km trať:

1. Ka Shi Bu Racing    2:31:14,3 h.
20. PUNK Tým            3:40:32,1 h.
Veškeré výsledky zde.
 

Výsledky chlapci:

1. Vojta Sulzbacher    7:13,3 min.
4. Albert Měchura        8:04,3 min.
Veškeré výsledky dětských závodů zde.

Kontakt

PUNK Tým Praha 6
Česká republika
mechura.zs@atlas.cz